M. A. Joy 44. tengerentúli missziós útja

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
Kovács Dániel

Isten akaratában Malyakel A. Joy 44. (!) tengerentúli missziós útján 6 európai országot látogatott meg. Az Egyesült Arab Emírségekben (UAE) töltött néhány nap után Európa felé vette az irányt, és szolgált a Brit-szigeteken, Írországban, MAGYARORSZÁGON, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban.

Január 5 és március 1 között szinte mindennap meghívták valahova, így összesen 53 alkalommal (!) hirdette Isten igéjét és az evangéliumot. Isten megáldotta odaszánt szolgálatát - többen pozitívan és nyitottan fogadták, döntést hoztak Krisztus mellett. Joy március 1-én, Istennek hála, rendben hazaért Indiába.

Joy testvér a magyarországi férfitestvérek körében

 

Több helyen meghívták országos méretű konferenciákra is:

  • hazánkban Joy volt az éves férfi találkozó előadója Budapesten az Ó utcában (lásd a fenti képen),
  • a lengyel Testvér Gyülekezetek találkozóján, Piasek-ben is szolgált,
  • a szlovák Kostalany gyülekezet alkalmán, amelybe a következő kép ad betekintést.

Joy testvér a szlovák Kostalany gyülekezet alkalmán

 

Szintén Magyarországon kerül megrendezésre az evangelista által kezdeményezett és összehívott Közép- és Kelet-Európai Testvér Gyülekezeti Konferencia (IEBC) idén augusztus végén, melyet az indiai testvérek ajándéknak és bátorításnak szánnak.
Témája "ti pedig mindnyájan testvérek vagytok" a Mt 23,8 alapján. Indiai, bahreini, angol és lengyel előadók fognak szolgálni. Jó lehetőség a kapcsolat építésre és ápolásra.

Joy testvér a Közép- és Kelet-Európai Testvér Gyülekezeti Konferencia magyarországi szervezőinek körében 

 

Címkék: