Biatorbágyi Keresztyén Testvér Gyülekezet

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Összejövetelek: 

Istentisztelet: vasárnap 10:00 (ezzel egyidőben korcsoportos gyermekórákat tartunk)
Imaóra: vasárnap 9:15 és csütörtök 19:00

A Biatorbágyi Keresztyén Testvér Gyülekezet csodálatos négy esztendőt kapott ajándékba! 
2016 februárjától 2019 őszéig építkeztünk és mostanra elmondhatjuk, hogy egy olyan épületünk van, ami minden álmunkat felülmúlja.
Most már azon dolgozunk, hogy belakjuk és közösségi életünket hozzá igazítsuk ehhez a különleges adottságú házhoz.

Hálásak vagyunk minden segítségért, bátorító szóért, a bőkezű adományokért és az imádságokért.

Közel nyolcvan éven át családi jellegű közösségben, az ismert okokból kifolyólag rejtett módon éltük hitéletünket, ami most gyökeresen megváltozik.
Újra szervezzük a gyülekezeti szolgálatainkat, keressük a lehetőségeket, hogy a városunk felé is szolgáljuk és elindítottunk egy internetes munkát is.
Látjuk, hogy milyen gazdagon megajándékozott minket az Úr, szeretnénk visszaadni valamit ebből.

Címünk: Biatorbágy, Lomb utca 2.

Események: 

Kapcsolat: 

Bolyki András
E-mail: ktgybia(kukac)gmail.com

Egyéb információk: 

Honlapunk még csak nem is sejteti, hogy milyen a Gyülekezetünk valójában. Ha meg szeretnéd ismerni, akkor el kell jönnöd hozzánk, és egy levegőt kell szívni velünk. Hallanod kell a Testvérek imádságait, és érezned kell az erőt, amit az egymással való folytonos találkozások, az együtt végzett munka, a közösen hordott terhek és a megpihenés öröme jelent nekünk.

Ezenkívül a Gyülekezetünk a mindenki által sejtett és érzékelt láthatatlan világ egy része, az Ige szerint titok és nem e világból való. Tehát ha már eljöttél és láttál is minket, de Te még nem vagy odaátra való, akkor még mindig keveset értesz meg belőlünk. Javaslatunk, hogy keress valakit, aki szerinted "felfelenéző" és beszélj vele a "fontos" dolgokról. Ő majd megmutatja neked Jézus Krisztust, aki mindnyájunk öröme.

Helyszín:

2051 Biatorbágy, Lomb utca 2.