30 éves jubileumi istentisztelet

Esemény dátuma: 

2015.11.21.

Szervező gyülekezet: 

Istenünk segítségével, 30 évvel ezelőtt felépült és 1985. november 29-én átadásra került a budapesti Ó utcai gyülekezeti ház.

Mint „Isten munkatársait” (IKorinthus 3,9) szeretnénk megszólítani minden Testvért, hiszen több éves munkával, imádsággal, adományokkal hozzájárultak, hogy a ház felépülhetett. Magyarországon belül és országhatárainkon túlról, önzetlen testvéri összefogás eredményeként 30 éve készen áll ez a hajlék, ahol istentiszteleti alkalmak, konferenciák, Aliansz imahetek, gyermek és ifjúsági órák zajlottak és kapnak helyet ma is. Ebben a házban működik, és fejti ki áldásos tevékenységét az Evangéliumi Kiadó is.

Ez alkalomból jubileumi hálaadó istentiszteletet tartunk 2015. november 21 én, szombaton 14-18 óráig. Szeretnénk Veletek osztozni örömünkben és hálaadásunkban. Szívünk vágya megtalálni azokat is, akik időközben közösség nélkül maradtak, vagy más közösséghez tartoznak. Szeretettel hívjuk és várjuk őket is. Ebben is kérjük segítségeteket.
Kérjük segítségeteket, ha van erről felhasználható fényképetek, filmetek, újságcikk, bizonyságtétel juttassátok el hozzánk postai úton (1066 Budapest, Ó utca 16.) vagy személyesen vagy email-ben id. Takács Attilának (atitaki6@gmail.com).

Jubileumi hálaadó Istentisztelet: 2015. november 21. szombat

12:00- regisztráció, büfé asztal

14:00-től:
 - igei bevezető
 - történelmi visszaemlékezés
 - köszöntések

18:00 Befejezés.

Szünetben kávét, frissítőt kínálunk.
Esetleges szállásigényeket kérjük a fenti címen előre jelezni!

 

Szeretettel hívjuk az egész országból és külföldről Testvéreinket:

a Magyarországi Keresztyén Testvér Gyülekezetek nevében:

Tomka Gábor és Varga László

Melléklet: