Biatorbágyi Keresztyén Testvér Gyülekezet

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Összejövetelek: 

Istentisztelet: vasárnap 10:00 (ezzel egyidőben gyermekórát tartunk)
Imaóra: vasárnap 9:15 és csütörtök 19:00

Kedves Testvéreink!

A Biatorbágyi Keresztyén Testvér Gyülekezet hosszú évek óta helyhiánnyal küzd, amit az sem oldott meg megnyugtatóan, hogy tudtunk bővíteni konyhával, mellékhelyiséggel és a gyermekfoglalkozások számára is alkalmas helyiséggel. Alkalmainkat egy ház alagsori helységeiben tartjuk a család felajánlásából, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Azonban közösségünk gyarapodik létszámban és az évek számát illetően is, amire viszont a négyzetméterek, a légköbméterek és a lépcsők sincsenek tekintettel. Mindez arra ösztökél bennünket, hogy keressünk nagyobb és alkalmas helyet a közösségünknek. 

Több, jónak látszó próbálkozásunk útját is lezárta az Úr. 

Az elmúlt évben azonban egy testvér építési telket ajándékozott a Gyülekezetnek.

Az Úr előtt tartva az ügyet tapogatózó lépéseket tettünk és mindezideig tárt ajtók várnak bennünket ezen az úton.

Ha valamely Közösséget, vagy Testvért indít az Úr és szeretné támogatni a biatorbágyi építkezést, szeretettel várjuk és fogadjuk a felajánlásaitokat. 

A közösségünk életéről és a támogatás technikai lehetőségeiről részletes információt kaphattok weboldalunkon:     ktgy.bianet.hu

Események: 

Kapcsolat: 

Bolyki András
E-mail: ktgybia(kukac)gmail.com

Egyéb információk: 

Honlapunk még csak nem is sejteti, hogy milyen a Gyülekezetünk valójában. Ha meg szeretnéd ismerni, akkor el kell jönnöd hozzánk, és egy levegőt kell szívni velünk. Hallanod kell a Testvérek imádságait, és érezned kell az erőt, amit az egymással való folytonos találkozások, az együtt végzett munka, a közösen hordott terhek és a megpihenés öröme jelent nekünk.

Ezenkívül a Gyülekezetünk a mindenki által sejtett és érzékelt láthatatlan világ egy része, az Ige szerint titok és nem e világból való. Tehát ha már eljöttél és láttál is minket, de Te még nem vagy odaátra való, akkor még mindig keveset értesz meg belőlünk. Javaslatunk, hogy keress valakit, aki szerinted "felfelenéző" és beszélj vele a "fontos" dolgokról. Ő majd megmutatja neked Jézus Krisztust, aki mindnyájunk öröme.

Helyszín:

2051 Biatorbágy, Szabadság út 40/a