IBCM6 - KTGY missziós világtalálkozó, Róma

Esemény dátuma: 

2015.06.22. - 2015.06.26.

Szervező gyülekezet: 

Kedves Testvérek,

Ismét megrendezésre kerül a nemzetközi Testvér Gyülekezeti missziós konferencia - "hogy a világ megtudja...". Neil Summerton nagy szeretettel invitál minket, hogy csatlakozzunk a rendezvényhez.

A nagy missziós parancsra válaszolva, Krisztus egyháza életre lett hívva gyakorlatilag mindenhol a világon. Ennek részeként, létrejöttek gyülekezetek a Testvér Gyülekezeti mozgalommal kapcsolatban kb. 140 országban. Világszerte legalább 25.000 helyi gyülekezetről tudunk, több mint 2 millió ember tiszteli így Istent vasárnapról-vasárnapra.

Az egyes nemzetek Brethren gyülekezetei igen változatosak. Vannak, akik kevesen vannak és gyengülnek. Mások dinamikusan növekednek az Úrban bízva. Sok helyen van tényleges missziós vízió és a "menjetek el... minden népet" gyakorlatba van ültetve. Brethren (Testvér Gyülekezet) háttérrel rendelkező emberek néhol meglepő helyeken evangelizálnak és plántálnak gyülekezeteket.

Tehát mindenképp jó, hogy felelős testvérek különböző államokból rendszeresen találkoznak - közösséget gyakorolnak, imádkoznak, szellemileg reflektálnak, új megtapasztalásban van részük az Úrral. Továbbá hálózatot építenek, információkat cserélnek, közös ügyeket megvitatnak, mindenekfölött kölcsönösen bátorítják egymást. Sokat tanulhatunk egymástól!

Az előző 5 IBCM konfi megmutatta milyen fontos ez. Számos új kezdeményezés indult egyes országokban és nemzetközileg is. Így reméljük, hogy eljutsz hozzánk Rómába 2015 júniusában. 600 résztvevő számára van hely, reményeink szerint legalább 100 országból.

Célkitűzések:
- együtt keressük az Úr jelenlétét és irányítását,
- vezetők felfedezik és bátorítják egymást világszerte,
- erősítjük a kapcsolatépítést (networking), közösséget és az imádságot,
- felhívjuk a figyelmet az aktuális trendek és kulturális fejlemények szellemi kihívásaira,
- megosztjuk egymással a gyakorlati tapasztalatainkat, ötleteket és módszereket,
- bátorítjuk a fiatal vezetőket,
- támogatjuk a regionális konferenciákat hasonló célkitűzésekkel.
A rendezvényre nők és férfiak is jöhetnek, bátorítjuk különösen a fiatal vezetőket a részvételre.

A konfi ismét Európában kerül megrendezésre - hogy minimalizáljuk az utazási költségeket és sokan el tudjanak jönni. Az olasz testvérek terveznek egy nemzeti konferenciát is 27-én, amelyre szívesen látnak. Lehetőség lesz látogatni olasz gyülekezeteket is 28-án vasárnap.

További infók a honlapon: www.ibcm.net
- Szállás, ellátás
- Nyelv, fordítás
- Költségek
- Jelentkezés

Az IBCM azért van, hogy 4 évente összehozza a Testvér Gyülekezetek vezetőit az egész világból: szellemi elmélyülés, közösség, ima és új megtapasztalások az Úrral.
Főszervezők: Fares Marzone (Olaszo), Neil Summerton (EK), Reynald Kozycki (Franciao), Paul Joshua (India), Ken Newton (Ausztrália) és Kelvin Samwata (Zambia).

Szeretettel,
Kovács Dániel

 

* * *

A találkozóról született beszámolók: 1. rész, 2. rész

Melléklet: